ArbeidsPlus

Trainers & Consultants

Onze trainers

Vanuit ArbeidsPlus werken we samen met onafhankelijke trainers in de regio met een bewezen staat van dienst. 

Zij hebben veel ervaring met analyseren en ontwikkelen van teams in zowel profit- als non-profit organisaties.

Hun werk doen ze vol toewijding, door voorbeeldgedrag te laten zien en door te spiegelen waar nodig of gewenst. Maak een kosteloze kennismaking met een van onze aangesloten trainers en informeer naar de mogelijkheden!

logo_arbeidsplus
edwin trainer

Passie van ArbeidsPlus

We hebben de overtuiging dat actief werken aan verbinding tussen mensen de kern is tot verbetering van resultaat van individu en organisatie. Verbinding maken is actief zoeken naar gemeenschappelijkheden. Kennis van jezelf en van de ander zijn daarbij van groot belang.

Vragen die daarbij een rol spelen zijn: Waar ligt mijn persoonlijke passie? Wat verbindt mij aan mijn omgeving? Wat verbindt mijn team? Hoe zijn medewerkers gecommitteerd aan hun doelen wat verbindt hen aan klanten en collega’s?

Door antwoorden te zoeken op die vragen en daarmee aan de slag te gaan, groeit het werkplezier en voelen tegenslagen ineens als interessante uitdagingen. Dit geldt zowel individueel als in teamverband.

Of bel: 06-22998703

Kennismaken?

Wil je verder praten over wat ArbeidsPlus voor je kan doen? Neem contact op! Een kennismaking kost alleen wat van je tijd en een kopje koffie.

Werkwijze

Wat kun je verwachten?

Gesteund door de mogelijkheid van een assessment gaan we graag met u en uw mensen op zoek naar de kern van succesvollere samenwerking voor uw organisatie. Laagdrempelig, vanuit de eigen praktijk en resultaatgericht. Deelnemers krijgen inzichten en gebruiksklare handvatten aangereikt die ze direct en dagelijks kunnen inzetten in hun werk. Afhankelijk van de doelstelling(en) maak ik graag samen met u een programma op maat wat helemaal aansluit bij uw ontwikkel-wensen.

De werkvormen die we gebruiken zijn creatief, afwisselend en steeds vanuit het doel een leeromgeving te creëren waarin mensen open staan voor ontwikkeling. Er is aandacht voor de identiteit en leerbehoefte van ieder individu en er mag gelachen worden (graag zelfs). Mensen die dagelijks met plezier naar hun werk gaan zijn immers ondernemender, pro-actiever en resultaatgerichter.

Voorbeelden van trajecten:

  • Creëren van een feedback-cultuur.
  • Behalen van meer omzet
  • Creëren van een gemeenschappelijke taal / meer eenheid (na fusie bijvoorbeeld)
  • Teambuilding (op elk niveau)
  • Coaching / individuele begeleiding
  • Leiderschapstrajecten