Ik ben werkgever

Waarvoor kunt u als werkgever bij ons terecht?

Bespaar op beheer, creeer waarde met de pensioenregeling, altijd actief op de hoogte van ontwikkelingen.

Als werkgever bent u liever niet teveel bezig met pensioen. Toch kan pensioen een belangrijk onderwerp zijn binnen uw organisatie. U ontkomt er niet altijd aan om over pensioen na te denken en uw pensioen zaken goed op orde te hebben. Bent u op de hoogte van de ontwikkelingen op pensioengebied? Is de pensioenregeling nog actueel? Zijn er betere alternatieven beschikbaar? Voldoet u als werkgever aan de invulling van de zorgplicht om claims te voorkomen? Leeft de pensioenregeling binnen de organisatie en zijn werknemers hierover enthousiast?

Allemaal vragen waar u een antwoord op wilt hebben, zonder daar inhoudelijk teveel mee bezig te zijn. Wellicht wilt u pensioen meer gaan inzetten voor de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers. Is part-time werken mogelijk of is het invoeren van het generatiepact een goed idee?

Waarom kiezen voor ArbeidsPlus?

Of het nu gaat om de voordelen van pensioen te leren kennen, het vergelijken van uw huidige pensioenregeling met andere producten in de markt, voordeel te behalen uit modern pensioenbeheer of pensioencommunicatie. Goede ondersteuning op het pensioendossier is noodzakelijk voor een optimale uitvoering van deze belangrijke arbeidsvoorwaarde.

Bij ArbeidsPlus begrijpen we dat. Wij zijn graag de sparringspartner van u als werkgever.

Bij ArbeidsPlus zijn we van mening dat goede pensioenondersteuning niet duur hoeft te zijn. Wanneer u als werkgever dus eens wilt sparren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wanneer pensioenzaken aan de voorkant goed geregeld zijn, dan heeft u er aan de achterkant minder kosten aan. We denken daarom graag zo vroeg mogelijk met u mee over pensioen vraagstukken en de oplossingen daarvoor.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Interesse?

Neem contact op voor één van de specialismen! Ik maak graag vrijblijvend kennis met u en uw organisatie!