Pensioenscan

Twijfelt u er aan of uw organisatie onder de verplichtstelling valt van een bedrijfstakpensioenfonds? Is uw pensioenregeling nog actueel? Zit u bij de juiste verzekeraar? Hoe hoog zijn de kosten? Zit er nog provisie in het contract? Zijn de medewerkers op de hoogte van de keuzemogelijkheden?
Wilt u dat er eens kritisch gekeken wordt naar uw huidige pensioenregeling? Informeer dan naar onze Pensioenscan. Met de Pensioenscan krijgt u inzichtelijk welke onderdelen van de pensioenregeling goed zijn geregeld en op welke onderdelen u mogelijk risico loopt, te veel betaalt of rendement misloopt.

Pensioenscan van uw pensioenregeling

Het is van belang om periodiek te kijken of de huidige pensioenregeling nog aansluit bij uw bedrijfssituatie, de fiscale wetgeving en de wensen van u en uw medewerkers. ArbeidsPlus bestudeert de huidige regeling op de afgesproken punten. Is de regeling nog marktconform, hoe verhouden zich de kosten ten opzichte van de premie, waar loopt u risico en past de regeling nog bij uw onderneming?

Vul uw zorgplicht in: doe de Pensioenscan!

Bent u niet goed geadviseerd of is uw pensioencontract slecht onderhouden, dan loopt u mogelijk onnodig risico. Denk onder andere aan het gebruik van afstandsverklaringen of onvolledige communicatie met deelnemers. Met de Pensioenscan maken we de risico’s inzichtelijk voor u. Daarbij geeft ArbeidsPlus oplossingen om risico’s te verminderen. Het is mogelijk om de Pensioenscan door ArbeidsPlus te laten verzorgen als second opinion.

Edwin-Langhorst-specialist

Edwin Langhorst

Mijn naam is Edwin Langhorst. De afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan bij twee werkgevers in de financiele dienstverlening. Met veel plezier heb ik de stap gemaakt om nog dichter bij de klant te kunnen staan. Als Adviseur Pensioen & Inkomen spar ik met werkgevers en werknemers om de zaken goed en helder te regelen. Ik ben een betrokken en een gedreven initiatiefnemer.

Meer lezen >