ArbeidsPlus biedt werkgevers een eigentijds communicatieplatform tegen lage kosten. Dit platform is het startpunt voor alle pensioencommunicatie voor de medewerker. Op maat gemaakt voor de werkgever met volledig persoonlijk inzicht voor de medewerker.

Als werkgever vult u met dit platform op moderne wijze uw zorgplicht in. Kostbaar? Integendeel! In combinatie met het jaarlijkse beheer van uw pensioencontract bent u gegarandeerd beter uit dan nu het geval is.

Medewerkers worden geïnformeerd op een begrijpelijke manier, zonder gebruik te maken van lastige pensioentermen.
Of het nu gaat over de inhoud van de huidige pensioenregeling, wijzigingen in de pensioenregeling of individuele vragen over pensioen gerelateerde onderwerpen. Alles is op het platform terug te vinden. Het is een communicatiemiddel vanuit uzelf als werkgever om uw eigen medewerkers te informeren, te enthousiasmeren en te activeren over een belangrijke arbeidsvoorwaarde; pensioen!
Zie de demo! Geheel in de eigen huisstijl van uw organisatie wordt een online platform gelanceerd. Medewerkers krijgen met het platform een online startpunt voor al hun pensioenvragen. Dit ontlast de HR afdeling, ontzorgt en bespaart de werkgever en activeert de medewerkers.

Uniek is dat inzicht wordt gegeven op persoonlijk niveau. Naast de inkomsten uit de  pensioenregeling bij de huidige en alle vorige werkgevers kan op eenvoudige wijze de inkomenssituatie op pensioendatum in kaart worden gebracht. De inkomsten worden vergeleken met de uitgaven op pensioendatum. Ook worden de flexibiliserings mogelijkheden van pensioen in een paar eenvoudige stappen duidelijk gemaakt.

De invulling van het traject wordt volledig afgestemd op uw organisatie en kan modulair worden uitgebreid.

  • Inregelen van een uniek online platform voor de pensioenregeling uit naam van de werkgever

  • Bijeenkomst met toelichting op de pensioenregeling en het gebruik van het platform.

  • Een op één gesprekken.

  • Volledig geautomatiseerde agenda-planning voor bijeenkomsten, gespreksverslagen en evaluatieformulieren.

Wilt u meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.