Angelique van Zuilen

MfN-registermediator

Over mij

Angelique van Zuilen-van Oostrum, MfN-registermediator, jurist, rechtbankmediator en gespecialiseerd arbeidsmediator.

Woonachtig in Soest, getrouwd met Patrick en moeder van Eline, Brechje en Sigrid.

In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, doe ik aan hardlopen (om de conditie op peil te houden) en houd ik van zingen en muziek.

Ik heb zeer veel ervaring met het bemiddelen bij arbeidsconflicten en beschik over de capaciteiten boven tafel te krijgen waar het partijen nu werkelijk om gaat. Ook beschik ik over het lef om partijen, op een prettige manier, te confronteren.

tmc_logo
Angelique-van-Zuilen

Passie

Mijn passie ligt in het vakkundig tot oplossing brengen van conflictsituaties op het werk en het op de rails krijgen van vastgelopen onderhandelingen. Het terugbrengen van conflicten naar de kern van de zaak, het ad hoc inspelen op de situatie en het weer in beweging brengen van partijen. Partijen worden aangezet tot het meedenken aan de oplossing van de ontstane problemen.

Kernwoorden daarbij: praktisch, oplossingsgericht, efficiënt, invoelend, aanspreken van partijen op hun eigen kwaliteiten en verantwoordelijkheden en focus op de toekomst!

 

Of bel: 06-32060016

Kennismaken met Angelique?

Wil je verder praten over wat ArbeidsPlus voor je kan doen? Neem contact op!
Een kennismaking kost alleen wat van je tijd en een kopje cappuccino.

Werkwijze

Als mediator schakel ik graag snel. Op werkdagen wordt er -indien gewenst- binnen 24 uur
contact opgenomen voor het inplannen van intakegesprekken.

 • Intakegesprekken

  Als mediator zal ik veelal eerst met partijen een afzonderlijk intakegesprek voeren.

 • Gezamenlijke mediationsessie

  Vervolgens zal er met partijen gezamenlijk - onder mijn neutrale, objectieve begeleiding -  een constructief gesprek worden ingepland. Afhankelijk van wat nodig is worden er (gemiddeld in totaal 2 tot 4) vervolgsessies ingepland.

  Doel van een mediation is dat partijen op basis van het inzicht en begrip in de onderliggende belangen, oplossingen bedenken die recht doen aan de belangen van beide partijen. Deze oplossing wordt in de vorm van concrete afspraken vastgelegd in een overeenkomst.

 • Mogelijkheden arbeidsmediation

  • Herstel werkverhouding
  • Mediation als re-integratie instrument
  • Exitmediation

  Onze ervaring is dat meer dan 88% van alle arbeidsconflicten – waar mediation wordt ingezet – leidt tot een voor beide partijen bevredigend resultaat!