Skip to content

Robert Jan Hesselink

Trainer & Consultant

Over mij

Robert Jan Hesselink, woonachtig in Soest. Ik ben getrouwd met Jolien en vader van zoon Maurits. In mijn vrije tijd hockey ik met plezier en kook ik erg graag.

Ik heb veel ervaring met analyseren en ontwikkelen van teams in zowel profit- als non-profit organisaties.

Mijn werk doe ik vol toewijding, door voorbeeldgedrag te laten zien en door te spiegelen waar nodig of gewenst. Een kosteloze kennismaking / intake en een zorgvuldige evaluatie maken altijd onderdeel uit van mijn trajecten.

feedback-training-consulting
Robert-Jan-Hesselink

Passie

Ik heb de overtuiging dat actief werken aan verbinding tussen mensen de kern is tot verbetering van resultaat van individu en organisatie. Verbinding maken is actief zoeken naar gemeenschappelijkheden. Kennis van jezelf en van de ander zijn daarbij van groot belang.

Vragen die daarbij een rol spelen zijn: Waar ligt mijn persoonlijke passie? Wat verbindt mij aan mijn omgeving? Wat verbindt mijn team? Hoe zijn medewerkers gecommitteerd aan hun doelen wat verbindt hen aan klanten en collega’s?

Door antwoorden te zoeken op die vragen en daarmee aan de slag te gaan, groeit het werkplezier en voelen tegenslagen ineens als interessante uitdagingen. Dit geldt zowel individueel als in teamverband.

Of bel: 06-23776057

Kennismaken met Robert Jan?

Wil je verder praten over wat ArbeidsPlus voor je kan doen? Neem contact op! Een kennismaking kost alleen wat van je tijd en een kopje cappuccino met suiker.

Werkwijze

Wat kun je verwachten?

Gesteund door de mogelijkheid van een assessment ga ik graag met u en uw mensen op zoek naar de kern van succesvollere samenwerking voor uw organisatie. Laagdrempelig, vanuit de eigen praktijk en resultaatgericht. Deelnemers krijgen inzichten en gebruiksklare handvatten aangereikt die ze direct en dagelijks kunnen inzetten in hun werk. Afhankelijk van de doelstelling(en) maak ik graag samen met u een programma op maat wat helemaal aansluit bij uw ontwikkelwensen.

De werkvormen die ik gebruik zijn creatief, afwisselend en steeds vanuit het doel een leeromgeving te creëren waarin mensen open staan voor ontwikkeling. Er is aandacht voor de identiteit en leerbehoefte van ieder individu en er mag gelachen worden (graag zelfs). Mensen die dagelijks met plezier naar hun werk gaan zijn immers ondernemender, pro-actiever en resultaatgerichter.

Voorbeelden van trajecten:

  • Creëren van een feedback-cultuur.
  • Behalen van meer omzet
  • Creëren van een gemeenschappelijke taal / meer eenheid (na fusie bijvoorbeeld)
  • Teambuilding (op elk niveau)
  • Coaching / individuele begeleiding
  • Leiderschapstrajecten